logo

lachende masseur?

PDF
Print
E-mail
Geschreven door kbroodco
woensdag, 15 januari 2014 15:21

 

Gepassioneerd door beweeglijkheid en lichamelijkheid ontdekte ik in 2013 massagetherapie via de workshop Mantra Armoma Herball Oil Massage aan de prestigieuze International Thai Massage School (ITM).

Het was een nieuwe wereld die voor me openging. Ik ving snel daarna de cursus tot masseur aan bij Syntra welke ik met glans beeïndigde. De feedback van de examinator vatte perfect samen hoe ik een massage zie: 

'Alsof ik naar een schitterende dans keek.'

Mijn stappen in de wereld van massage vind je op mijn nieuwe website sama'thi of op de facebookpagina sama'thi

In maart 2014  en opnieuw in maart 2015 vertrok ik voor meerdere maanden naar het mekka van massage: Chiang Mai - Thailand.

Volgende cursussen kropen in mijn handen en snakken ernaar om met mijn medemens gedeeld te worden.

Thaise massage Lanna style: Nuad Boran (Thai Healing Arts Association)

Thaise voetmassage (Thai Healing Arts Association)

Bamboemassage (Thai Healing Arts Association)

Chi Nei Tsan Abdominal massage en Karsai Nei Tsan (Omsala)

Yam Kahm Hot Foot massage (Hang Dong Thai Massage School)

 

Mijn ervaringen gedurende deze reizen lees je op Sawadeekaas

Lachen, bewegen, lichamelijkheid, tot jezelf komen, in je lichaam komen... daar draait het allemaal om. Naast de actieve vorm gekend als lachen, bied ik nu ook een passieve manier aan om tot jezelf te komen: massage. Dit wil ik met mijn  zoekende medemens delen. 

Deze ingetogen rustgevende en ontladende massages bied ik aan in een sfeervol kader waar kleuren, geuren, klanken en aanrakingen in elkaar smelten om jou een hemels gevoel van ontspanning en loslaten te geven. Laat jezelf wegglijden in een oase van relaxatie. Geef jezelf het geschenk om terug bij jezelf te komen.

Meer info via telefoon 0498 21 56 64 , mail naar Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots, u heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , kijk op mijn website sama'thi of kijk op mijn facebookpagina sama'thi.

 

 

Laatst aangepast ( vrijdag, 10 juli 2015 13:38 )