logo

De Lachsessie

Een gewone lachsessie vindt plaats op locatie bij u - in uw bedrijf, in uw organistatie, bij u thuis, in een zaaltje, bij mooi weer in open lucht, ... . Lachcoach Kris komt bij jullie op bezoek. Hij neemt jullie mee in een speels verhaal vol leuke oefeningen en ontspannende opdrachten op zoek naar een glimlach, een schaterlach of zelfs een eenvoudige innerlijke smile. Lachen is niet het doel. Het is eerder de reis die telt.

De lachsessie kan worden aangepast aan uw noden. Gaande van introductiesessie van een kwartiertje om een product in de kijker te zetten tot teambuildingactiviteiten van een hele of een halve dag. Alles is mogelijk. De duurtijd en inhoud zijn bespreekbaar.

Elke lachsessie wordt op maat samengesteld, afgestemd op jouw publiek. Sommige mensen hebben nood aan een rustige opbouw en eindigen met een glimlach. Andere groepen kiezen voor de actie en eindigen met een schaterlach. Kris Broodcoorens zijn stijl onderscheid zich door uitnodigende aanpak, zijn improvisatietalent en in te spelen op de groep à la minute.

Een lachsessie is geen vaststaand gegeven. Er wordt niets geforceerd. De deelnemers worden uitgenodigd op zoek te gaan wat voor hen werkt. Een lach kan je immers niet afdwingen of doelbewust bereiken. Je kan er alleen naar op weg gaan. De rest komt vanzelf.

 

Fragment uit een open lachsessie te Destelbergen:

Filter    Toon # 
1. Meer informatie over een lachsessie by kbroodco (1279 hits)