logo

Belgium's got LAUGHTER!

PDF
Print
E-mail
Geschreven door kbroodco
woensdag, 03 september 2014 06:36

Lachclubbers alles landen verenigt u! We zijn uitverkoren om deel te nemen aan de audities van Belgium's got talent. Dat we talent hebben, daar zijn wij zelf reeds van overuigd. Onze queeste is een andere: de lach verspreiden en de mensheid het leven iets lichter laten nemen. En daarvoor nemen we elke kans met beide handen aan.

Samen staan we sterk! Daarom nodigen we jullie van harte uit om te supporteren en te lachen samen met ons. Wij zullen op het podium de lach verspreiden. Een goed lachpubliek is echter onontbeerlijk. DAAROM HEBEN WE JULLIE NODIG.

Onze auditie staat gepland op maandag 15 september 2014. Je wordt verwacht aan de Stadsschouwburg van Antwerpen (Theaterplein 1, 2000 Antwerpen). Kom ZEKER goed op tijd. Rond 18u00 zullen de opnames van de audities afgelopen zijn.

Het publiek wordt verwacht om 13u30 aan de Stadsschouwburg. Zij kunnen zich aanmelden aan de publieksingang.

 

De (gratis) tickets voor supporters kunnen besteld worden via http://vtmtickets.be/events/detail/belgiums-got-talent-audities . (LET OP: Supporters mogen geen spandoeken, t-shirts of ander promomateriaal meebrengen!)

Geef ons een seintje als je komt aub? Hoe meer zielen, hoe meer lach!